Ontwerp en opmaak

Van idee naar ontwerp, zo begeleiden wij bedrijven en zzp’ers naar iets waar ze blij van worden.

Ben je toe aan een nieuw logo, of wil je een compleet nieuwe huisstijl? Heeft je website een opfrisbeurt nodig, of wil je een folder of magazine verspreiden? In heel veel gevallen is het handig om even te schakelen met iemand die helemaal thuis is in het opmaken en ontwerpen van wat jij voor ogen ziet.

Door samen te werken met twee vaste ontwerpsters hebben wij enorm veel ervaring.
Maak daar vooral gebruik van! 

Huisstijl

Wanneer jij jezelf online en offline wilt presenteren, wil je natuurlijk wel gelijk goed overkomen. Jouw huisstijl geeft aan wie je bent en wat je doet. Welke kleuren passen goed bij elkaar? Wat voor stijl logo past bij je bedrijf? 

Je huisstijl komt overal terug. Denk aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, social media accounts, reclame en promotie-materiaal en natuurlijk niet te vergeten: de website. 

Website

Op het internet staan erg veel websites, dus er zijn voorbeelden genoeg. Maar niet elke website is hetzelfde! Hoeveel tekst heb je op elke pagina? Hoeveel kleuren heb je in je huisstijl?

Een mooie website, begint bij een ontwerp. De ontwerpster heeft geleerd wat goed bij elkaar past, en zal in de opmaak rekening houden met de eisen die jij als eigenaar aan de website stelt.

Vraag gerust naar meer!

Wil je werk zien van onze ontwerpsters? Heb je wel ideeën, maar zoek je iemand voor advies? Wij helpen je graag. Neem gerust (vrijblijvend) contact op met het onderstaand contactformulier.  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.