Fotografie

Wil je graag dat iemand even een stel goede foto’s maakt? Portretfoto’s van je werknemers? Het vastleggen van een evenement?

Tegenwoordig heeft iedereen een camera in zijn broekzak. Het wel bekende mobieltje, maakt alleen niet iemand gelijk fotograaf. Het is een combinatie van factoren: uitrusting, omgeving en licht. Fotografie kan bepalend zijn voor een professionele uitstraling op je website, maar ook een mooie manier zijn om verslag te geven van je evenement of gebeurtenis.

Bedrijfsfotografie

Wanneer je bedrijf is verhuist naar een nieuwe locatie, of een verbouwing heeft ondergaan wil je vaak wel even wat mooie foto’s maken voordat je het onder de menigte brengt. Denk aan je vermelding op Google, of de berichtgevingen op je website of social media.

Ook portretfoto’s staan vaak veel te lang op websites en profielen. Het is heel normaal om één keer in de zoveel tijd even een nieuwe ronde te maken. Zodat nieuw en oud personeel allemaal in dezelfde stijl op de website worden getoond. 

Evenementfotografie

Voor een aantal theaters en sportclubs maken wij regelmatig fotosessies bij hun evenementen. Die foto’s kunnen later dan weer gebruikt worden op hun website of promotiemateriaal (flyers, video’s, social media). 

Heb je zelf ook een leuk evenement of bijzondere gebeurtenis waar je wat momenten van wil vastleggen? Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

 

Rechten en copyright-geneuzel

Veel voorkomend “gedoe” bij het inhuren van een fotograaf is vaak dat de fotograaf de rechten van de foto in zijn eigen beheer houd. Hij of zij is de eigenaar en jij krijgt toestemming om deze foto te gebruiken. Willen anderen deze foto gebruiken, dan moeten zij toestemming van de fotograaf krijgen om dit te mogen en daar komen vaak weer extra kosten bij kijken.

Wij doen dit liever niet zo, en bieden onze diensten aan op uur basis. Ook geen extra kosten per foto, alleen de tijd die wij kwijt zijn geweest aan het maken van de foto’s en (indien gewenst) de uren besteed aan fotobewerking. Zo houden we het leuk, en betaalbaar. 

Zoek je een fotograaf?

Neem gerust (vrijblijvend) contact op voor meer informatie via onderstaand contactformulier.  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.