Video

Een bedrijfsfilmpje of promotievideo laten maken?

Vroeger zaten we voor de buis, te zappen tot je iets tegenkwam wat je interessant genoeg vond om naar te kijken. Tegenwoordig is alles “On Demand”, klaar om te kijken wanneer jij daar zin in hebt. Men kijkt alleen wat de aandacht vasthoud, en wat zij interessant vinden. Video is wat dat betreft één van de meest interactieve manieren om jouw boodschap onder de aandacht te brengen.

Filmopnames, droneopnames en animatie zijn de middelen die wij kunnen gebruiken om jouw idee of script tot leven te brengen. Wil je zien wat voor mooie video’s wij hebben mogen maken? Kijk in onze etalage, of bezoek onze social media.

Bedrijfsvideo

Een video maken om een vacature wat meer aandacht te geven? Heb je een product of dienst die je wil uitlichten? Misschien wil je een instructievideo maken omdat je klanten steeds met dezelfde vraag komen.

Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben het wel eens gedaan. Van een superheld die niet van afval houd, tot een vastgoed promotievideo. Kom eens langs op de koffie, en bespreek je idee. Wie weet kunnen we samen er iets heel mooi’s van maken!

Animatiefilmpje

Wie kent ze niet? De informatieve animatiefilmpjes van menig bedrijf of Youtube-kanaal. Animatie kun je ook prima combineren met foto’s en andere filmbeelden.

Het is een speelse manier om je boodschap over te brengen, om je doelgroep iets voor te schotelen wat interessant genoeg is om te blijven kijken. Animatie is vaak kort en krachtig, helder en fris. Wil je zien wat voor mooie dingen wij hebben mogen maken? Neem gerust contact op. 

Monteren, bewerken en dan op YouTube!

Na het filmen is het natuurlijk niet direct klaar. De beelden moeten worden bewerkt, en gemonteerd worden. Moet er nog een passend muziekje op de achtergrond? Wil je een leuke geanimeerde intro voor je video? Wij beschikken over de materialen en kennis om er een prachtige video van te maken. En wanneer het klaar is, zetten we het voor jou op YouTube of een ander door jouw gewenst platform. Heb je nog geen YouTube kanaal? Dan maken wij die ook gerust voor je aan. In elke stap kunnen wij je assisteren. 

Wil je een video laten maken?

Neem gerust (vrijblijvend) contact op voor meer informatie via onderstaand contactformulier.  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.