Hosting

Waar moet je website gehost worden? 

Hostingproviders of partijen zie je overal, ze stunten met aanbiedingen en goedkope hosting pakketten. Maar elke website is anders, en welk hosting pakket jij nodig hebt hangt af van wat je met de website gaat doen en hoeveel bezoekers je verwacht te ontvangen.

Wanneer je geen verstand hebt van hosting, kunnen er talloze dingen op je pad komen waar je nog nooit van hebt gehoord. Misschien onstaat er ergens een probleem, en heb je hulp nodig van de helpdesk-medewerkers. Het is dan natuurlijk fijn als die goed bereikbaar zijn, en je niet op je stoel zit te wachten op een antwoord via e-mail. Een goede hosting partij, is essentieel voor je website en bedrijf.

Hostingpartijen

Door de jaren heen hebben wij te maken gehad met meerdere hosting partijen. De één is goedkoper, de ander heeft betere prestaties. De één heeft zijn beveiliging goed op orde, de ander is telefonisch bereikbaar met een klantenservice. 

We helpen onze klanten graag uit de keuzestress, met goed advies. Ook kunnen wij assisteren, wanneer je van hostingpartij wil veranderen. Het verhuizen van websites en e-mail is iets wat wij regelmatig doen.

E-mail

Als je denkt aan hosting, moet je ook denken aan e-mail. Je moet je mailbox namelijk ergens onder brengen, en dit kan op verschillende manieren. De programma’s waar je mee mailt, moeten wel goed worden ingesteld. Als dit niet zo is, kan je mail namelijk als spam worden gemarkeerd.

Heb je hulp nodig bij het aanmaken of instellen van je e-mailadressen? Heb je alle gegevens ontvangen, maar lukt het niet? Neem gerust contact op, en we helpen je hier mee.

Uptime en klantenservice

Je wil natuurlijk dat je website continu bereikbaar is en geen “downtime” heeft. Met uptime bedoelen we dan ook de tijd dat je website online is. Mocht je website toch om de één of andere reden niet meer werken, dan wil je wel weten waarom. In dat geval is een goed bereikbare klantenservice erg belangrijk, zodat de storing gelijk telefonisch kan worden doorgegeven en je website heel snel weer online is. Voor meer informatie over onze ervaringen met diverse hosting partijen, neem gerust contact op.

Wil je de hosting door ons laten verzorgen?

Neem gerust (vrijblijvend) contact op voor meer informatie via onderstaand contactformulier.  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.