Social Media

Wie gebruikt het nou niet? Je kan er moeilijk omheen in deze tijd. Maar niet iedereen heeft er tijd voor of zin in.

Natuurlijk kennen we allemaal de meest gebruikte plekken op het internet. Voor je bedrijf of activiteit hebben deze social media platformen ongekende waarde. Lekker gemakkelijk, even kijken op de facebook-app voor het laatste nieuws. Of even lekker scrollen door alle mooie foto’s of afbeeldingen van iedereen die je volgt op Instagram.

Wij ondersteunen, adviseren en helpen bij het aanmaken en onderhouden van social media profielen. Voor diverse bedrijven beheren wij het gehele proces, voor anderen doen we dit gedeeltelijk.

Hulp bij Social Media

Gewoon even iemand nodig om mee te sparren? Stop je liever je aandacht in andere aspecten van je bedrijf? Wij kunnen tijdelijk je social media profiel bijhouden, of voor langere tijd. Het is belangrijk om actief te blijven op dit gebied, zodat je de interactie met je doelgroep tot stand houd.

Of wil je een advertentie-campagne beginnen met een bepaald doel, maar is dit de eerste keer? Hoe kun je dit dan het beste aanpakken? En via welke kanalen? Wij helpen je graag op weg.

Beginnen op Social Media

Wanneer je nog niet bent begonnen op social media, valt er veel te doen. Welke platformen passen bij je activiteiten? Elk platform heeft zijn eigen doel, en het zou natuurlijk zonde zijn als je een hoop tijd stopt in iets wat uiteindelijk geen vruchten afwerpt.

Mocht je het zelf niet willen doen, kunnen wij alles instellen voor je. De logo’s en banner-afbeeldingen plaatsen in een juist formaat, beschrijvingen invoeren en je helpen met het plaatsen van je eerste bericht. Daarna geven we het (indien gewenst) aan jou, en kun je zelf doorgaan met het onderhouden van je online aanwezigheid!

Tekstschrijven

Het schrijven van een goede tekst is niet iedereen in de wieg gelegd. Natuurlijk is een paar zinnen neerzetten geen enkel probleem, maar passen die paar zinnen dan wel goed bij de boodschap die je mee wil geven? Het lokken van een lezer kan als voordeel worden ingezet, maar kan ook als nadeel werken wanneer je dit te vaak doet (Clickbait!). Gebruik je hashtags, welke zijn dan het meest effectief om te gebruiken bij je bericht?

Een spelfoud is zo gemaakt! We kunnen je teksten voor je controleren, maar ook volledig uit handen nemen. We sturen je de tekst, en het enige wat je hoeft te doen is akkoord te geven. Lekker makkelijk! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Appel en Eelman ondersteunt graag in het beheren van je online social media profielen.

Neem gerust (vrijblijvend) contact op voor meer informatie via onderstaand contactformulier.  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.